Logo_VlaamseJeugdherbergen

Neem deel aan de eerste VJH Happening!

Neem deel aan de eerste VJH Happening!

Niet zomaar een opendeurdag of beurs, wel een heuse happening die het beste van beide combineert, welkom op de eerste VJH Happening! Op twee verschillende dagen en locaties krijgen bezoekers de kans om jouw organisatie te leren kennen, deel te nemen aan boeiende geleide bezoeken en te genieten van een wervelwind aan entertainment en activiteiten.

Waar en wanneer?

6 Oktober 2024

Lier

30 November 2024

Kortrijk

Schrijf je nu in

Bevestig jouw deelname tegen 31 juli. Wil je echter kans maken op een leuke extra? Schrijf je dan in voor 31 mei, want dan zetten we jouw organisatie van bij het begin in de schijnwerpers. Je wordt namelijk voorgesteld op onze website en social media kanalen.*Ook deelnemen op beide data is mogelijk

Waarom deelnemen?

  • Grijp de kans om jouw organisatie voor te stellen aan een geheel nieuw publiek van leerkrachten, jeugdwerkers, families en individuele reizigers.
  • Leer professionals kennen uit andere sectoren en smeed nieuwe samenwerkingsplannen.
  • Neem gratis deel aan onze happening. Je krijgt van ons een gratis stand, inclusief tafel en stoelen, omdat we geloven in de kracht van samenwerking.
  • Verschijn in onze uitgebreide promotiecampagne via sociale media, nieuwsbrieven en gerichte mailings naar verschillende doelgroepen.